Отлично допълнение към Вашия матрак, за да бъде сънят ви

...
Отлично допълнение към Вашия матрак, за да бъде сънят ви
Коментари Харесай

Каква възглавница да изберем?

Отлично допълнение към Вашия матрак, с цел да бъде сънят ви спокоен и релаксиращ е изборът на най-подходяща възглавница. Има голям брой фактори, които въздействат при избора на вярната възглавница, а ние ще Ви  помогнем, с цел да подобрите качество на съня си!

Както матракът изцяло трансформира метода на сън, също по този начин и възглавницата е от огромно значение! Може да не го осъзнавате, само че възглавниците могат да бъдат основна част от поддръжката ви по време на сън, като поддържат гръбнака ви в вярна позиция и ви защищават от пробуждане с болежка. Изборът на възглавници в този момент е толкоз огромен, даже главозамайващ. Има обаче няколко лесни въпроса, които задавайки си, ще ви оказват помощ да разберете коя възглавница е идеална за вас!

Каква е позицията ви за сън?

Идеалната възглавница, която можете да изберете, се свежда до позата ви за сън. Това значи подравнено тяло, от бедрата и коленете до гръбначния дирек. Ако раменете и шията ви не получават нужната опора, най-вероятно ще се разсъните с болки от оказаното напрежение и дискомфорт. Въпреки че няма строги правила за това какъв вид възглавница би трябвало да имате, защото позицията ви за сън може да се промени, има някои насоки:

При Странично спане: би трябвало да изберете дебели и твърди възглавници.

Спящи по стомах: могат да пропущат възглавници като цяло или да изберат тънка и мека.

Спящи по тил: се нуждаят от по-плоски, по-поддържащи възглавници, с цел да задържат главата и шията си там, където би трябвало да бъдат, за най-благоприятен комфорт и отмора.

Какъв е матракът ви?

Матраците и възглавниците вървят дружно,за да си осигурите нужното улеснение, би трябвало да се уверите, че са в синхрон. Ако сега употребявате корав матрак, тогава меката възглавница може да е по-добър избор, защото възглавницата лежи върху твърда повърхнина, която би трябвало да се приспособява към натиска на тежестта на цялата ви глава в началната ви позиция за сън. С по-мек матрак, по-твърдата възглавница ще ви помогне да поддържате главата и шията си изцяло подравнени.

Горещо или студено ви е по време на сън?

Ако сте от вида спящи, които постоянно смъкват завивките си, тъй като ви е прекомерно топло – тогава ще желаете да изберете деликатно възглавницата си. Мемори пяната е желан избор при необятен кръг от хора, само че в случай че телесната ви температура се покачва доста и сте склонни към прекалено изпотяване, може да не е най-хубавият избор за вас. В този случай помислете за цялостните с пух или Cool gel възглавници, които биха могли да ви охладят добре и обезпечат пресен сън.

Ето какво да търсите, в случай че се пробвате да изберете нова възглавница, която да дава отговор на вашите потребности за удобен сън.

Латексови

Ако се чувствате горещо по време на сън, може да се насочите към латексови модели с отворена клетъчна конструкция. Те са дишащи и ще ви обезпечат прелестно чувство до момента в който спите. Тези типове възглавници също имат преимуществото да поддържат очертания, сходно на това, което възглавницата с мемори пяна може да предложи. Латексовите модели реагират и на вашето придвижване, което обезпечава доста по-удобни нощи за всеки, който е податлив да се върти. Ако имате проблеми със съня, възглавницата от ниска  латексова пяна е подобаваща за вас.

Мемори пяна

Ако търсите гальовен силует, който може да ви помогне и обхване извивките на главата и шията, се насочете към моделите от Мемори пяна. Те са чудесни, в случай че предпочитате мекост и лекост по време на сън. Насочили сте се към този момент към  възглавниците с мемори пяна? Но нормално спите горещо и се събуждате облени в пот, насочете се към  опции с охлаждащи гелове, които могат да оказват помощ за поддържането на вярната температура през цялата нощ.

Пълнеж късчета пяна

Ако спите по стомах, премахването на част от пълнежа от пяна и потреблението им може да бъде приказен вид. За спящите по  стомах, можете да премахнете до половината от пяната от настъргана възглавница от пяна и ще откриете, че е доста по-удобно да спите.

Пълнеж пух и пера

Възглавниците с заряд от пух и пера имат екологичен генезис и са типичен типове, познати от епохи. Това са доста обичайни възглавници, тъй че евентуално към този момент сте осведомени,тези модели са въплъщение на мекост, разкош и улеснение. Естественият заряд обезпечава нужната проветривост, не запарва и не задържа влага. Благодарение на свободните придвижвания, които разрешават възглавниците с гъши пух и пера, главата ви е комфортно ситуирана, без значение позицията за сън. Единствено под внимание би трябвало да се вземе този заряд е алерген,за някои хора чувствителни към състава.

Когато вършиме вашето изследване за търговци на матраци и спални аксесоари, ще откриете, че MATTRO отговаряме на критериите на компания за матраци от най-високо качество! Обичаме да работим в тясно съдействие с нашите клиенти, с цел да разберем техните потребности и също по този начин предлагаме безвъзмездна доставка до всеки адрес на територията на България!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР