Отличните игри на Килиан Мбапе в Катар привличат вниманието на

...
Отличните игри на Килиан Мбапе в Катар привличат вниманието на
Коментари Харесай

Мбапе баджанак с нидерландски футболист

Отличните игри на Килиан Мбапе в Катар притеглят вниманието на международната общност, а също толкоз внимание се обръща и на персоналния му живот. Най-вече за това с кого се целува един от най-хубавите футболисти в света.

Преди време се писа за трансджендър модел, а сега в центъра на вниманието е 28-годишният модел Роуз Бертрам, белгийска хубавица, за която се твърди, че се е срещнала с футболиста в Париж, където е отседнала поради кариерата си на модел, оповестяват медиите.

Повече от 900 000 души я следват в Instagram, а измежду тях е и Мбапе, който има повече от 77 милиона почитатели в своя Instagram.

Невероятно съвпадане обаче е, че преди Мбапе, моделът години наред имаше връзка с някогашния състезател на ПСЖ Грегъри ван дер Вийл.

Запознават се, когато тя е едвам на 17 години, тъкмо по времето, когато той играеше за парижани, а тя има две деца от връзката с него.

Пътищата на Грегъри и Килиан обаче в никакъв случай не са се срещали в един клуб, тъй като тъкмо когато Ван дер Вийл напусна ПСЖ, Мбапе дойде.


















17:00 17/12 17:00 18/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР