Отлична крайна оценка 5,50 е получила Дани КаназиреваАдвокат д-р Дани

...
Отлична крайна оценка 5,50 е получила Дани КаназиреваАдвокат д-р Дани
Коментари Харесай

Дани Каназирева с отлична оценка на изпита за прокурор

Отлична последна оценка 5,50 е получила Дани Каназирева  Дани Каназирева Адвокат доктор Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва на писмения изпит за прокурор. Оценката се образува от изпита по наказателно право, на който Каназирева има 6, и европейско право – 5. Тя е позволена до вербален изпит с решение на комисията. 

„ Не желая да показвам огромно самочувствие, има доста добре готови сътрудници, само че съм задоволена от резултата “, разяснява за „ Марица “ Каназирева, някогашен регионален шеф и народен представител. 

Тя акцентира, че изпитът по наказателно право, който се организира в СУ „ Климент Охридски “, е доста тежък. А по европейско право можеше да покажа и повече познания, добави Каназирева. 

Общо 186 претенденти се състезават за 13 прокурорски места в страната. 

Дани Каназирева  Дани Каназирева Адвокат доктор Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва е приключила  „ Право ” в ПУ “Паисий Хилендарски ”. Адвокат и лекар по Конституционно право, с дисертация на тематика „ Местната власт в изискванията на участие на България в Европейския съюз “. Специализирала “Британско право и право на Европейския съюз ” в Кеймбридж, а през 2014 година -  в Съединени американски щати по стратегия " Младите водачи на България “. Основател и водач на „ Съюз за Пловдив ", която партия представляваше в Общинския съвет като ръководител на групата до есента 2019 година През ноември 2019 година е назначена за шеф на Пловдивска област в кабинета " Борисов-3 " и подава оставка след парламентарните избори през април 2021 година Депутат от гражданска квота на ГЕРБ в 45-ото, 46-ото и 47-мото Народно заседание.

Преди местните избори тази година се отхвърли да се кандидатира за кмет и Общинския съвет. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР