Отличието от Световните туристически награди се присъжда за четвърта поредна

...
Отличието от Световните туристически награди се присъжда за четвърта поредна
Коментари Харесай

Короноваха InterContinental Sofia за „Водещ хотел в България 2022“

Отличието от Световните туристически награди се присъжда за четвърта поредна година

Емблематичният InterContinental Sofia обра овациите на една от най-престижните международни ранглисти за оценка на хотелски артикул - World Travel Awards. Така за четвърта поредна година родният хотел, който е част от най-големия първокласен бранд в света InterContinental Hotels & Resorts, беше разгласен за „ Водещ хотел в България 2022 “.

Световните туристически награди се организират всяка година, като спечелилите се избират въз основа на онлайн обществено гласоподаване на международно, районно и национално равнище. Те са основани през 1993 година, с цел да признаят, наградят и отбележат върховите достижения във всички браншове на туристическата и хотелиерската промишленост. Днес марката World Travel Awards е приета в международен мащаб и е знак за качество и върхови достижения в промишлеността, като спечелилите дефинират примера, към който всички останали се стремят.

„ Тази премия е следващото самопризнание за високия професионализъм на целия екип на InterContinental Sofia, който единствено за 4 години след своето разкриване, към този момент може да се похвали с цели 21 интернационалните награди “, показа генералният управител на хотела Анджело Зукала. Той добави, че чака и през актуалната година хотелът в София да резервира лидерската си позиция в петзвездния сегмент в страната и района, а InterContinental Sofia да продължи да способства за одобряването на града като мечтана туристическа дестинация.

През тази година елегантният хотел следва да получи и стандарта за съвършенство в региона на виновния бизнес с грижа към околната среда „ Зелен ключ “. Този влиятелен „ еко-етикет “ е самопризнание за високи достижения в региона на екологичната отговорност и устойчивото действие в туристическата промишленост. Следвайки философията си за виновен бизнес, обектът работи по намаляването на  вредите върху околната среда и устойчивото развиване.

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската промишленост, с повече от 6,000 хотела в над 100 страни. Хотелът е благосъстоятелност на водещата капиталова компания „ Галакси Инвестмънт Груп “. Той предлага неповторимо преживяване и спиращи дъха гледки към пл. „ Св. Александър Невски “ и Витоша. InterContinental Sofia е отличен за Водещ хотел в България и Луксозен Бизнес Хотел на Източна Европа за 2019, 2020 и 2021.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР