Отличеният с награди Titan GT77 HX идва с първия в

...
Коментари Харесай

MSI: Задаваме тенденциите при високия клас лаптопи


Отличеният с награди Titan GT77 HX идва с първия в света 4K/144Hz MiniLED екран
(снимка: MSI)

Нови преносими компютри с  последни технологии на Intel и Nvidia, както и с редица лични нововъведения пуска на пазара тайванският производител MSI. Премиерата на високопроизводителните мобилни компютри за игри, бизнес и творчество се състоя на виртуално събитие през вчерашния ден под мотото „ Скок към сингулярност ”. Моделите към този момент са налични за предварителни поръчки .

„ Задаваме трендовете при високия клас преносими компютри и през днешния ден го вършим за следващ път! ”, сподели Дерек Чен, световен търговски и маркетинг шеф на подразделението MSI Notebook. Представяйки новите модели, мениджърите от компанията насочиха няколко основни послания – нововъведения, перфекционизъм, премиум преживяване, извънредно висока продуктивност и чисто нов изящен дизайн.

MSI разкри нови модели преносими компютри от седем серии – чисто новата Stealth за гейминг, бизнес, творчество и всевъзможни други приложения без компромис с продуктивността, Titan GT и Raider GE с рискова продуктивност, Cyborg за ежедневни игри, Creator Z за основателите на наличие, напълно нова серия Prestige за потребителите в придвижване и
Всичко за Вашата сватба
Modern за бизнес работливост.

Новата серия преносими компютри Stealth включва най-мощния 14-инчов геймърски преносим компютър
(снимка: MSI)

Моделите Stealth 16 Studio и Stealth 14 Studio , носители на премия от CES 2023, идват с грабващ погледа бял и звездно наследник цвят на дизайна. Те са снабдени с алуминиево-магнезиево шаси, като 16-инчовият Stealth 16 Studio тежи под 2 кг и има дебелина под 2 см. Stealth 14 Studio с термичен дизайн MSI Vapor Chamber е най-мощният 14-инчов геймърски преносим компютър, обявиха от компанията.

Отличеният с награди Titan GT77 HX е оборудван с най-мощния процесор Intel Core i9-13980HX и видеокарти до GeForce RTX 4090, както и с извънредната технология MSI OverBoost Ultra, която обезпечава до 250W обща мощ за реализиране на 5,2 GHz периодичност на всичките 8 P-ядра. Освен това Titan GT77HX се отличава с първия в света 4K/144Hz MiniLED екран.

Raider GE78 HX слага най-често употребяваните клавишни комбинации на тъчпада
(снимка: MSI)

Серията Raider GE идва с чисто ново шаси, въодушевено от спортните коли с аеродинамичен дизайн. Обновената матрична светлинна лента прави новия Raider GE по-отличителен и грациозен. Иновативен Smart TouchPad в специфичното издание
Всичко за Вашата сватба
Raider GE78 HX слага най-често употребяваните клавишни комбинации на тъчпада и поддържа персонализирани команди. „ Това е най-забележителният и комфортен за потребление тъчпад до в този момент ”, споделиха от MSI.

Лаптопът Cyborg 15 се отличава с футуристичен научно-фантастичен дизайн
(снимка: MSI)

Cyborg 15 е напълно нов модел за игри с впечатляваща визия. Той идва с полупрозрачно шаси от фибростъкло, през което могат да се видят неговите вътрешни съставни елементи. Има футуристичен научно-фантастичен аспект и употребява най-новите графични контролери и процесори.

Серията Creator Z е ориентирана към креативните експерти. Новият модел Creator Z17 HX Studio, показан от MSI като най-производителният преносим компютър за основаване на наличие, също е планиран с термичен дизайн Vapor Chamber Cooler, който разрешава на процесорите от 13-то потомство Intel HX и видеокартите Nvidia RTX 40 да доближат оптималната си мощ.

Creator Z е най-производителният преносим компютър за основаване на наличие, твърди MSI
(снимка: MSI)

За този преносим компютър е предопределена награждаваната химикалка MSI Pen 2, която употребява последно потомство MPP2.6 технология за по-бързо свързване. Тя се усеща като елементарна химикалка върху същинска хартия. MSI Pen 2 в действителност в действителност
Всичко за Вашата сватба
може да написа върху естествена хартия, без да се постанова потребление на друго средство за писане и очертаване.

MSI показа и напълно новия Prestige 13 Evo , който е мощен, само че извънредно тъничък и лек – тежи под 1 кг. Лаптопът е екипиран с огромна и издръжлива 75Whrs батерия и се нарежда от компанията като „ най-хубавия сателит за дълъг ден на срещи и пътувания ”. 16-инчовата версия Prestige 16 Studio идва с карта GeForce RTX 40 и е валидирана като Nvidia Studio, което дава обещание внушителна продуктивност.

Лаптопите Prestige са мощни, само че в същото време доста тънки и леки
(снимка: MSI)

И най-после, серията Modern е освежена с нови цветови варианти, включващи звездно синьо и бежово розово, които са част от стилните послания. Това са преносими компютри за бизнес и работливост, които посрещат необятен набор от условия в ежедневната работа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg