Отличеният бизнес лидер на 16-ото издание на конкурса ,,Мениджър на

...
Отличеният бизнес лидер на 16-ото издание на конкурса ,,Мениджър на
Коментари Харесай

Цветанка Минчева e победителят в конкурса ,,Мениджър на годината“ за 2023 г.

Отличеният бизнес водач на 16-ото издание на състезанието,,Мениджър на годината " е Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на,,УниКредит Булбанк. Носителят на купата стана прочут по време на формалната гала, която се състоя в Софийската опера и балет на 2 ноември.

Името на новия „ Мениджър на годината " по традиция бе оповестено от президента на Република България - Румен Радев, в наличието на останалите 9 финалисти от десетката на Топ мениджърите за 2023 година и Александра Мирчева, ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на „ ВМ Финанс Груп " АД - издателя на списание „ Мениджър ", което провежда влиятелния конкурс. Лично Силвия Пенева, ръководещ съучастник на,,Делойт България " и създател на самостоятелната методология за оценяване на претендентите, връчи на президента плика с името на спечелилия на сцената в Софийската опера и балет.

,,Мениджър на годината ни дава религия, че обществото ни разполага с един скъп запас - персони, които имат визията по какъв начин да се съгради страната и волята да го реализиран ", сподели президентът Румен Радев в приветствието си, преди да отвори плика с името на спечелилия.

,,Вярвам в ученето през целия живот, имам вяра, че е храброст да признаеш, че не знаеш нещо и да поемеш риска да учиш нови неща. Всяко нещо, което научите, рано или късно ще ви възвърне стойност. Има една магична съставна част, която може да докара един управител на тази сцена и тя е хората, с които работим ", бяха първите думи на Цветанка, Минчева, 16-ия победител в състезанието на списание,,Мениджър ".

Мениджърите от финалната десетка получиха специфични грамоти за висши достижения в мениджмънта. Успешни бизнес ръководители и обществени персони от страната връчиха с горделивост и почитание оценките финалистите на сцената в Софийската опера и балет.,,През вчерашния ден ние отбелязахме Деня на будителите. Отдадохме респект на огромните българи, които са съхранили и построили през вековете духовните полезности и достижението на това, което сме през днешния ден ние - хора, които имат задача и перспективен взор в бъдещето. В тази зала през днешния ден участват актуалните будители. Хора, които основават полезности, персони, които имат заряд, целенасоченост, с цел да реализират публично развиване и напредък, вдъхновители на младежите, които са си сложили за задача отстояването на своите най-високи професионални достижения и отстояването на своите полезности оттатък бизнес резултатите. ", съобщи Александра Мирчева.

За втора поредна година състезанието уголемява границите си с още четири спомагателни категории. Методологията на оценяване на всички компании, подали кандидатури, също мина под управлението,,Делойт България " в три стадия. Наградените в тях бяха оповестени от сцената на Софийската опера и балет в следния ред:

Победител в категория,,Най-добър нов бизнес " - „ Диджитал Лайтс " ЕООД. Наградата получи Димитър Димитров, изпълнителен шеф на компанията, а бе връчена от Николай Иванов, country manager на photomate за България.

Победител в категория,,Бизнес в първите 20 милиона " - „ Инаут Трейд " ЕООД. Наградата получи Вихрен Бисет, търговски шеф на компанията, а бе връчена от Тонислав Попов, основен финансов шеф и изпълнителен шеф на bTV Media Group в България.

Победител в категория,,Бизнес промяна " - „ ДЗИ Общо обезпечаване " ЕАД, с план „ Дигитална платформа за клиенти на ДЗИ ". Награда получи Коста Чолаков, ръководител на УС и Главен изпълнителен шеф на компанията, а бе връчена от Рени Миткова, шеф на „ ЕОС Матрикс ", част от немската EOS Group.

Победител в категория,,Екип на годината " - „ Диджитал Лайтс " ЕООД. Наградата получи Димитър Димитров, изпълнителен шеф на компанията, а бе връчена от акад. проф. Пламен Карталов, шеф на Софийска опера и балет.

Специалната премия на името на проф. доктор Лъчезар Цоцорков,,За развиване на районите " бе присъдена на,,Фантастико Груп " ООД. Ежегодна традиция е с нея да се отличи компания, чийто водач е във финалната десетка финалисти. С нея се отличават ясно дефинирани цели за развиване на локалните общности, построена философия на компанията по отношение на нейния принос към локалните общности и районното развиване, механизми за реализация на философията и измерими резултати за сполучливо извършени интензивности.

Списание „ Мениджър " продуцира филм, отдаден на финалистите в главната категория и спечелилите в четирите спомагателни категории. Филмът ще бъде излъчен премиерно на 26 ноември от 16:00 часа по bTV.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР