Отлепихме, но трябва да могат и да вкарват.“ Думите са на

...
Отлепихме, но трябва да могат и да вкарват.“
Думите са на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Аз съм като телевизор без звук

„ Отлепихме, само че би трябвало да могат и да вкарват. “

Думите са на колоритния притежател на Славия Венцеслав Стефанов след втората поредна победа на „ белите “ за състезание.

Те завоюваха и за първи път през сезона реализираха два поредни триумфа.

„ Момчетата се раздадоха и играха мощно, на лимита на опциите си. Това е добре “, уточни той, след което бе помолен да разяснява.

„ Първо имаме мач с Янтра преди да се надигнем против ЦСКА за Купата. Не би трябвало да подценяваме нито един клуб, тъй като няма слаби тимове. “

Относно обстоятелството, че завърналият се треньор Златомир Загорчич изиска нови попълнения през зимата:

Аз съм тв приемник без диалект. Казват ми " желая този или не желая оня ". Националният тим би трябвало да играе пред аудитория и да бъдат в София. Това е истината. Не би трябвало да има опити и да ги разхождаме като натрупа. Мачовете без аудитория са цялостна нелепост. "

Според боса на Славия, новият народен селекционер Илиан Илиев " би трябвало да гледа деликатно този, който беше на вратата на Славия ".

" По проблема с националния тим желая да кажа на новия селекционер да гледа деликатно през днешния ден мача и този, който беше на вратата на Славия. Друго не желая да споделям. Той си има право и си гледа. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР