Отлъчената херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл, отново успя да събуди

...
Отлъчената херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл, отново успя да събуди
Коментари Харесай

Принцесата на народа: Бурни протести в Лондон, заради Меган и коронацията

Отлъчената херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл, още веднъж съумя да разсъни пристрастеностите в Лондон. Макар и да не се появи на коронацията на крал Чарлз III и да не е правила никакви изказвания във вчерашния ден. 

По улиците на британските столица имаше тълпи от хиляди жители, които приветстваха Негово величество, само че несъмнено, имаше и митинги. Защото очевидно не всички обичат Чарлз и Камила, а и Хари и Меган си имат своите последователи. И през вчерашния ден те излязоха на площад " Трафалгар " не с цел да честват, а с цел да развеят плакати с надписи " Това не е моят крал " и колажи с лицето на Маркъл и думите " Принцесата на народа ". 

 коронация

Феновете на херцогинята демонстрираха поддръжка към нея, а тя от своя страна остана в Съединени американски щати, с цел да бъде с децата си Лилибет и Арчи, който навърши 4 години тъкмо в деня на историческото събитие. 

Elena is also there to show support for Meghan Markle.
4/5
— Journalists@UON (@Journalism_UoN)
Протестиращите недоволстваха и поради средствата, изхарчени за коронацията на фона на финансовата рецесия.

 

Със сигурност този митинг ненапълно е събудил топли усеща в Хари обаче, тъй като той присъстваше самичък на събитието в Уестминстърското абатство и явно не се усещаше удобно да се срещне с роднините, които атакува самоуверено посредством медийните си изяви, до момента в който е оттатък Океана.

 коронация митинг

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР