Открояващото се е, че и двата случая се вижда как

...
Открояващото се е, че и двата случая се вижда как
Коментари Харесай

Кирил Петков за шпионските скандали: Нашите служби действат впоследствие, вторично на действията на чужди ...

" Открояващото се е, че и двата случая се вижда по какъв начин българските служби работят след това, вторично на дейностите на непознати служби, даже и на тези на Република Северна Македония. Но в ДАНС има пропуски и това е от дълго време известно ", акцентира Петков.

 

По думите му по тази причина е нужна цялостна промяна в службите, освен промяна по върховете.

 

Съпредседателят на Природен парк даде анонс, че може да се отстъпи от концепцията за обединение на ДАР и военно разузнаване, каквато концепция стартира съдружният му сътрудник Атанас Атанасов. Припомняме, Атанасов разгласи предходната седмица, че има поддръжка на болшинството, само че тази седмица от ГЕРБ и Движение за права и свободи се изрекоха отрицателно и той подаде оставката си като ръководител на комисията по службите в Народното събрание.

 

Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов е вдигнал аления картон с оставката си като ръководител на комисията по службите, само че това не значи, че ПП/ДБ се отхвърлят от промяна там.

 

Петков не би се учудил военачалник Атанасов да се върне след това на поста ръководител, като види, че промяната тръгне в вярната посока. А съгласно него това е изцяло допустимо да стане под председателството на Бойко Рашков, защото Рашков и Атанасов работят в тази комисия в " тандем ".

 

Съпредседателят на Природен парк е уверен, че " идната седмица още веднъж ще седнем на масата на договарянията и ще се върнем в вярното русло на промяната ", въпреки и не с великански стъпки. Тази убеденост му дава гласуваният в четвъртък закон на КПКОНПИ, който бил най-хубавият и сигурно работещ.

 

" Случилото се предходната седмица ми дава религия, че можем да реализираме нашите цели и работещ механизъм за това ", означи Петков, въпреки и да не отговори непосредствено на въпрос дали има вяра в ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg