Откровението на Елвира от Ергенът изненада всички. Буквално всички. Тя

...
Откровението на Елвира от Ергенът изненада всички. Буквално всички. Тя
Коментари Харесай

Елвира стана пример за младите момичета! Призова ги да се гордеят

Откровението на Елвира от " Ергенът " изненада всички. Буквално всички. Тя показа, че е девствена! Това ѝ донесе незабавно нечувана популярност и стотици нови почитатели онлайн. 

Но отзвукът продължава и когато Елвира разреши в Instagram да ѝ бъдат задавани въпроси, главните въпроси към нея бяха свързани с девствеността ѝ. Последователите на Елвира я нарекоха образец за подражателство на младите девойки.

Виж още: Нос №3 е тук! Джулката отново легна под ножа, направи го още по-тънък

" Нямам думи, с които да опиша метода, по който ме карат да се усещам тези думи! Много съм щастлива, че мога да бъда образец за младите ", радва се тя. 

На Елвира писаха и други девственици, които риалити звездата прикани да не се срамят, а даже да се гордеят с този факт. " Това е мотив за горделивост! Да ти призная, доста се опасявах от реакциите след признанието ми, мислих, че ще бъда обект на насмешки, само че надалеч в действителност не е по този начин. Хората са благи и получавам доста обич и поддръжка ", споделя Елвира. 

Виж още: Менте ерген? Защо Виктор Стоянов носи халка и бил ли е женен в миналото? 

Иначе Елвира реши да направи игра със своите почитатели по случай 8 март. Те трябваше да споделят какво ще подарят на обичаната жена, а към най-оригиналния подарък Елвира ще подари стих. Засега никой не се е присъединил. 

Изображение: https://www.instagram.com/elvidalakova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР