Открийте коя е най-добрата безамонячна боя за коса в селекцията

...
Открийте коя е най-добрата безамонячна боя за коса в селекцията
Коментари Харесай

Топ 5 най-добри бои за коса без амоняк

Открийте коя е най-хубавата безамонячна багра за коса в селекцията на онлайн магазина за козметика MAKEUP и доверете косата си на артикул, който освен ще ви подари мечтаната смяна или ободряване, само че и ще я защищити от нежелателен стрес и увреждания

Решили сте да промените цвета на косата си и да потърсите нов, който да извърши това предпочитание, без да поврежда структурата на косъма?

Най-доброто решение, което можете да вземете, е да се доверите на професионална безамонячна багра за коса. Какви са нейните прерогативи и кои са 5-те най-ефективни, вижте в идващите редове.

Плюсове

Липсата на амоняк в боите мигновено ни подсигурява, че техният състав е свободен от парабени и силикони, които са едни от главните врагове на хубавичко, плътна и добре поддържана коса. Твърденията, че амонякът поврежда косата са изцяло реалистични и нанесените вреди биха могли да се възстановят доста мъчно. Продукт без наличието на тази съставна част ви подсигурява, че кичурите ще запазят хубостта си. Още едно преимущество на без амонячната багра за коса е, че тя не прониква в косъма, а единствено го обгръща в пигмент, което предотвратява накъсването и изсушаването. Не на последно място, с този вид средства си спестявате опцията от изгаряне на скалпа или алергии при по-дълъг престой от нужното преди да измиете косата.

Коя да изберем

Открийте коя е най-хубавата безамонячна багра за коса в селекцията на онлайн магазина за козметика и доверете косата си на артикул, който освен ще ви подари мечтаната смяна или ободряване, само че и ще я защищити от нежелателен стрес и увреждания.

L'Oreal Professionnel Inoa Mix 1+1 покрива изцяло посочилите се бели или сиви косъмчета, оставяйки кондензиран цвят. Тя е създадена по специфична системa въз основата на масла, които задействат пигмента последователно и по едно и също време с това пазят косъма.

Няма да сгрешите, в случай че спрете избора си на Matrix Color Sync, която се е потвърдила във времето и е спечелила доверието на голям брой дами и професионални коафьори по света. Покривна и с съвършена плътност, формулата и включва серамиди, които освен пазят кичурите по време на процедурата, само че и от външните фактори по-късно.

Златото е знак на благосъстоянието и лукса и тъкмо такава е формулата на тази трайна безамонячна багра за коса. Fanola Oro Therapy Color Keratin Oro Puro. Тя е изпълнена с скъпи витамини, минерали и антиоксиданти, които подхранват в дълбочина и забавят стареенето на косъма. Кератинът укрепва структурата му, UV филтърът защищава от въздействието на слънцето, а златните частици придават заключителен искра на боядисаната коса.

Финландската марка Cutrin не стопира да впечатлява, като този път го прави с трайна безамонячна багра за коса като Aurora Demi Color. Благодарение на специфичен комплекс, пигментът остава върху косата оптимално дълго време, а маслото от ливадна пяна и пчелният восък в състава ѝ се грижат за кичурите.

Lakme Gloss Color Rinse е на професионалната испанска марка, с чиято помощ освен получавате красиво и добре пигментирано покритие, само че и забележителен искра по цялата дължина.

Изберете вашия любимец, пригответе четката и сътворете шедьовър без терзания от изтощение на косата!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР