Откриващият мач на Световното първенство по футбол тази година между

...
Откриващият мач на Световното първенство по футбол тази година между
Коментари Харесай

Мондиалът в Катар стартира ден по-рано с мач на домакините

Откриващият мач на Световното състезание по футбол тази година сред домакините Катар и Еквадор ще се изиграе ден по-рано на 20 ноември, оповестиха източници на Мондиала за Агенция Франс Прес. Ходът, който би трябвало да бъде утвърден от Съвета на Международната футболна централа (ФИФА) преди да стартира противоположното преброяване от 100 дни тази седмица, ще резервира традицията първият дуел да включва страната-домакин .
Трофеят от Световното състезание, което ще се организира в Катар в края на годината.
Според съществуващата стратегия, Сенегал и Нидерландия ще играят в откриващата среща на 21 ноември, последвани от формалния мач на откриването сред Катар и Еквадор по-късно същия ден. Източниците на Световното състезание обявиха, че потвърждението на смяната се чака скоро. ФИФА и Организационният комитет на Катар отхвърлиха да разясняват появилата се информация.

„ Имаше диалози и съглашение сред двата съответни отбора и се появи молба от КОНМЕБОЛ – Южноамериканската футболна конфедерация “, показа един източник на Мондиала за Агенция Франс Прес, говорейки при изискване на анонимност, защото към момента няма публично изказване. „ Искахме да следваме традицията, в която или настоящият първенец, или страната-домакин взе участие в откриващия мач “, добави източникът.

За почитатели, които имат билети за мача на 21 ноември, „ всяка смяна ще се отрази минимално на притежателите на пропуски “, сподели различен турнирен източник за Агенция Франс Прес. Според смяната, дуелът сред Сенегал и Нидерландия ще бъде преместен от 12:00 часа българско време на 21 ноември до 18:00 часа б.в същия ден . „ Това е по-добър слот за двата отбора за малките екрани и други зони “, сподели още източникът на Мондиала. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР