Открива малуер и подобрява системната производителностWin Tonic има модерен интерфейс,

...
Открива малуер и подобрява системната производителностWin Tonic има модерен интерфейс,
Коментари Харесай

Win Tonic – всичко в едно за здравето на РС-то

Открива малуер и усъвършенства систематичната продуктивност

Win Tonic има съвременен интерфейс, открива и отстранява закани, почиства системата от ненужни файлове (източник: PC Tonics)

Софтуерът Win Tonic прави това, което вършат и доста от останалите стратегии за отбрана на компютрите под Windows – сканира РС-то за малуер, ненужни файлове и невалидни записи в регистрите, след което предлага на потребителя да ги почисти – против избрана цена.

Редица положителни стратегии за разчистване на компютъра са налични гратис, само че нормално те имат лимитирана, базова функционалност, която усъвършенства нищожно продуктивността на системата. Win Tonic претендира за освен това.

Програмата има три съществени функционалности. На първо място тя сканира файловете и досиетата за съществуване на малуер – да вземем за пример адуер и рансъмуер, които утежняват продуктивността и даже могат да крадат данни.

Второ, Win Tonic има почистваща функционалност – програмата открива ненужни файлове, които не съставляват опасност, само че заемат дисково пространство.

Накрая, програмата открива невалидните записи в регистъра и може да ги отстрани от системата, с цел да не основават проблеми.

В допълнение, Win Tonic може да усъвършенства навигацията в уеб посредством инсталиране на разширения в браузъра. Тя също по този начин влиза в ролята и на стартъп управител, въпреки че тази функционалност е налична и от самата операционна система.

Даунлоуд: Win Tonic
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР