Открива и неутрализира вируси, червеи, троянци и други заплахиVBA Loader

...
Открива и неутрализира вируси, червеи, троянци и други заплахиVBA Loader
Коментари Харесай

VBA32 Antivirus – защита и за по-стари версии на Windows

Открива и обезврежда вируси, червеи, троянци и други закани

VBA Loader дава достъп до всички други модули на пакета

Поддържането на компютъра чист от вируси и различен злоумишлен програмен продукт е всекидневно предизвикателство. Едно от наличните решения за сигурност е VBA32 Antivirus – приложение, особено предопределено за отбрана на системи с по-стари версии на Windows, включително XP SP3.


Пакетът включва сбирка от принадлежности, които работят дружно за обезпечаване на усъвършенствана отбрана против вируси, червеи, троянски коне, рекламни и  шпионски софтуери, задни малки врати и други закани.

VBA Loader дава достъп до всички други модули и приложения в пакета, включително VBA Scanner, секторите за карантина и мониторинг. Освен това може да отбраните процеса на зареждане, с цел да предотвратите блокиране от вируси, и да настроите програмата да сканира автоматизирано началните процеси и секторите за зареждане, с цел да се уверите, че компютърът ви е в сигурност.

Приложението поддържа мониторинг в действително време, звукови и изскачащи уведомления, когато разпознава евентуална опасност. С помощта на VBA Scanner може да се извърши и сканиране по поръчка.

Потребителският интерфейс, сходен на Explorer, прави програмата доста лесна за потребление, като ви позволява  да преглеждате файловете и досиетата в компютъра и подробни статистики за сканирането.

VBA32 Antivirus сканира Windows драйвери, процеси, бранша за зареждане и файловата система, с цел да откри инфектирани или подозрителни файлове. Има три режима на сканиране: бързо, цялостно или „ прекалено ”. Последната алтернатива може да се употребява, когато системата е мощно наранена.

По предпочитание можете да филтрирате видовете файлове за сканиране или да създадете лист с изключения. Когато бъде открит инфектиран файл, списък или известие, програмата може автоматизирано да го сложи под карантина или да ви подкани за деяние.

Сканиране на архиви и е-поща, обмисляне на задания, евристични разбори и генериране на отчети са измежду другите функционалности на приложението.

В умозаключение, VBA32 Antivirus се явява елементарен за потребление инструмент за попречване на инфекции на компютъра, който е подобаващ за консуматори с по-стари версии на Windows.

Даунлоуд: VBA32 Antivirus (демо версия)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР