Открито заявяваме, че тръгваме на избори, за да спечелим един

...
Открито заявяваме, че тръгваме на избори, за да спечелим един
Коментари Харесай

Демократична България: Двете БКП-та – ГЕРБ и БСП, разиграват двуполюсен модел

Открито заявяваме, че тръгваме на избори, с цел да спечелим един ден властта в България и да покажем, че има различен метод на ръководство. Част от нас са хора, които са били на властови позиции и са излезли по свое предпочитание, без да са забогатели, даже в противен случай – леко обеднели. Така че можем да подсигуряваме честност, съобщи лидерът на листата на „ Демократична България “ Радан Кънев на среща със симпатизанти във Велико Търново.

Целта е да заявим ясно, че има опция на двуполюсния модел, който двете БКП-та – ГЕРБ и Българска социалистическа партия, разиграват с посредничеството на Движение за права и свободи. „ Демократична България ” е дълготраен план, „ Демократична България ” е здрава и единна и има доста ясна цел и огромна идея – смяна на политическия модел в България. Има кой да изведе страната от порочния кръг сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и това сме ние, съобщи водачът на „ Да, България ” Христо Иванов.

Най-страшното е, че който и да завоюва на 26 май, народен представител в Европарламента ще стане Делян Пеевски. Нищо, че няма и един работен ден в българския парламент, нищо, че даже не е несъмнено, че живее в Европа. Тук не става дума за качествата на този човек, а за фактът, че той ще стане евродепутат на инат на всички демократични правила, отстоявани от Европарламента. Пеевски е знак до каква степен сме стигнали като ерозия на политическата класа и на управническия модел, сподели Стефан Тафров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР