Откритo е изтичане на въздух но няма опасност за екипажа.

...
Откритo е изтичане на въздух но няма опасност за екипажа.
Коментари Харесай

Теч в руския сегмент на МКС, няма опасност за екипажа

Откритo е приключване на въздух само че няма заплаха за екипажа.

Toва съобщи представител на съветската галактическа организация във вторник, представен от " Спутник ".

" След разбор и търсене на приключване на въздух на МКС, местоположението му беше открито в работещ модул на Звезда, където се намира научно съоръжение ", сподели представителят.

Модулът ще бъде запечатан наново през идващите няколко дни , споделиха от Роскосмос.

Изявлението идва ден, откакто източник в галактическата промишленост заяв и, че въздухът изтича от Международната галактическа станция (МКС) с възходяща скорост, като през последните месеци е записано петкратно нарастване.

" През септември скоростта на приключване на въздух се усили с още 2,5 пъти, до 1,4 кг за 24 часа, тъй че беше нужна нова изолираност на екипажа ", сподели източникът.
 Теч в МКС изтегля екипажа
Теч в МКС изтегля екипажа

За три дни

През септември 2019 година на МКС беше записано малко приключване на въздух.

През август 2020 година скоростта се усили и екипажът на МКС беше изолиран в съветския сегмент на станцията в продължение на четири дни, до момента в който люковете на модула на МКС бяха затворени и беше извършено изпитване за течове. Точното местонахождение на теча обаче не беше открито. Този уикенд екипажът още веднъж е изолиран в съветския сегмент.

Настоящият екипаж на МКС включва американския астронавт Кристофър Касиди и съветските космонавти Анатолий Иванишин и Иван Вагнер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР