Откритият труп в река Искър не е на издирвания за

...
Откритият труп в река Искър не е на издирвания за
Коментари Харесай

Откритият труп в река Искър е на мъж, изчезнал през декември


Откритият мъртвец в река Искър не е на търсения за жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, а е на мъж от Нови Искър, липсващ при започване на декември 2017 година, заяви БНР. Информацията не е доказана към момента от Министерство на вътрешните работи.

Тялото на мъжа беше намерено през днешния ден към 16 ч. от полицейските екипи, които търсят Росен Ангелов.

В същото време гражданин на Владо Тричков описа, че е издирван към 50-годишен човек преди месец. Около месец и половина минава едно момче тук и ме пита: Изчезнал братовчед му от квартал Гниляне, Корейската махала и вика „ да знаете някъде тук да са видели това-онова “, крещя „ нищо не знаем “ и братовчед му бил и потегля да го търси. И в този момент му звъннах аз на него обаче му дава телефонът заето, несъмнено е схванал ситуацията какво е.", описа Христо Христов пред Българска национална телевизия.

БГНЕС напомня, че към 16 ч. през днешния ден мъртвец на мъж бе открит в река Искър край село Владо Тричков. Той е открит от полицейските екипи, които вземат участие в издирването на обвинявания за шесторното ликвидиране Росен Ангелов. Трупът изплувал в река Искър.

Районът е отцепен, с изключение на полиция има екипи на гражданска отбрана, пожарникари и медици.

Подробности за тежкото престъпно закононарушение в Нови Искър бяха изнесени през днешния ден на изключителна конференция в Съдебната палата. „ Извършител на шесторното ликвидиране е Росен Ангелов, това е потвърдено с ДНК експертиза, Доказано е и, че Ангелов е работил самичък “, съобщи Борислав Сарафов. Аутопсиите демонстрират, че всяка жертва е убита с няколко изстрела, като в главата на всеки е създаден и надзорен изстрел. „ Росен Ангелов е човек, без документи, без благосъстоятелност, без работа. Прякорът му е Горският човек. Имал интимна връзка с Кети, която е траяла към 6 месеца преди убийството “, сподели Сарафов. Росен Ангелов има три присъди. Едната присъда е за кражба, втората – за обезчестяване, третата присъда е за това, че в с. Луково е съблякъл дете на 12 години и блудствал с него. Последната присъда е произнесена задочно. Още преди този момент той се е укрил. Росен Ангелов в разгласен за общодържавно търсене с депеша на Столична дирекция на вътрешните работи от 8 септември 2009 година

Към този миг можем да кажем, че претекстът за осъществяване на закононарушението е персонален, обвързван е с интимни връзки и връзка с потърпевшата, сподели професионалният началник на Министерство на вътрешните работи. Той уточни, че Ангелов има особености на характера, които го вършат извънредно раздразним в случаи, когато бъде отритнат или зарязан от дамата, към която е изпитвал тези усеща. Проявявал е и ревнивост към мъжа, с който Кети е живеела на фамилни начала. „ Росен Ангелов е имал информация, че Кети има проблеми в връзките с мъжа, с който живее ”, изясни административния началник на СГП Емилия Русинова. Кети е била първата убита съгласно проверяващите, а останалите, с цел да се заличат следите и да не се стигне до причинителя. Има данни, че майката на Кети е била наясно с връзката на щерка си. ”Очевидно тази нощ този дом е бил къщата на ужасите ”, сподели шефът на Национална следствена служба. От доказателствата досега Росен Ангелов е умъртвил жертвите си една по една. Първоначално са убити Неделчо и Георги, както и бабата, които са открити на първият етаж. „ Междувременно евентуално Нанси и приятелят й са се качили на вторият етаж и се пробвали да се скрият от причинителя. Той обаче се е качил, претърсил всяко едно помещение, къртил вратите с ритници, с цел да ревизира дали някой не се е скрил някъде и е умъртвил всички лица находящи се в тази къща, в това число и кучето “, сподели Сарафов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР