Откритата в багажник жена е търсила помощ от неправителствена организация.

...
Откритата в багажник жена е търсила помощ от неправителствена организация.
Коментари Харесай

Откритата в багажник жена е търсила помощ от неправителствена организация

Откритата в багажник жена е търсила помощ от неправителствена организация. Това разгласи на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев. Официален сигнал до Министерство на вътрешните работи обаче не е подаван. Убитата жена не е имала доверие, че ченгетата могат да я защитят. Тя считала, че в случай че даде пряк сигнал, ще озлоби още повече убиеца си, а униформените нямало по какъв начин да я опазят. 
Все отново дамата взела ограничения, само че проверяващите пазят в цялостна загадка какво са споделили приятелите на убитата. В деня на покушението, жертвата е очаквала гибелта си, била е нервна и неспокойна. 
Припомняме, че тялото на жертвата беше намерено в багажник на кола в столичния квартал „ Захарна фабрика ”.



Заподозрян за гибелта ѝ е 34-годишен мъж, с който жертвата работила в мобилен оператор. Твърди се, че двамата са имали любовни връзки. Пред проверяващите е споделил, че не знае нищо по случая. Дори е изглеждал сломен от информацията за зверското ликвидиране.



По информация от източници на NOVA заподозреният не е издържал тест с полиграф.
От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по случая е почнало досъдебно произвеждане. 
Темата разяснява на брифинг и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров.
„ От младата жена няма подаден сигнал към органите на Министерство на вътрешните работи. Споделила е опасенията си със свои близки ”, сподели той. Официален сигнал от нейни близки е постъпил едвам на 3 април. Жертвата не отишла на уречено място, с цел да вземе детето си и те се тормозили. След няколко часа обвиненият е арестуван. Гл. комисар Петър Тодоров посочи, че жертвата и похитителят са се познавали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР