Открихме голям завод в Кърджали за автомобилни гуми, метални тръби

...
Открихме голям завод в Кърджали за автомобилни гуми, метални тръби
Коментари Харесай

Борисов: Ще ремонтираме пътя Русе - Бяла, правим и ударно АМ Хемус

Открихме огромен цех в Кърджали за автомобилни гуми, железни тръби и уплътнения за цялата автомобилна индустрия на Германия и заводът на "Тесла " и "БМВ ". Този цех е пети поред. Ще открием и шести във Враца. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с немски предприемачи в Русе.

"В днешно време мъчно се взима решение за вложения по света. А в България отваряме по два завода дневно ", обърна се Борисов към вложителите.

"Ще ремонтираме пътя Русе- Бяла, вършим и стремително Автомагистрала "Хемус ". За което съм поел обвързване ще се направи ", безапелационен бе министър председателят.

С Румънското държавно управление разговаряхме необятно за мост към страната им. Те не желаят втори мост, тъй като от тяхна страна би трябвало да вложат повече средства за инфраструктура. От българска страна всичко е направено. От към Русе би трябвало да има мост, градът е жизненоважен.

"Всичко се приготвя. Скоро ще дадем старт, защото планът е извънреден значим ", сподели още министър председателят за интерконектора с Гърция.

"На вложителите сме дали обещание завършването на Автомагистрала "Хемус " ", добави Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР