Откриха японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу. Тя е посетила посолството

...
Откриха японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу. Тя е посетила посолството
Коментари Харесай

Откриха японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу

Откриха японската щерка на Наим Сюлейманоглу. Тя е посетила посолството на Турция в Токио, оповестяват медиите в южната ни съседка.

Наоми Секай Мори е била съпроводена от майка си, като декларирала, че доста желае да види Турция и да се запознае със фамилията на умрелия на 18 ноември троент олимпийски първенец.

След погребението на тежкоатлета бе публикувано, че околните му търсят неговото първородно му дете. Посланикът на Анкара в Токио се задействал и я разкрил.

" Прочетох историята си в Filmin и поради това взех решение да дойда в посолството. Мама доста ми е разказвала за баща ", споделя момичето.

Японската щерка на някогашния щангист е последвала неговия път. Тя е приключила спортна академия. За да посети Турция обаче тя би трябвало да получи отпуск от компанията, в която работи. Наоми доста желае да се запознае с брата на Наим - Мухарем, със своята племенница Елфай, както и с трите си полусестри. Наоми е първородното дете на Сюлейманоглу.

На олимпийските игри в Сеул (1988 г.), където Наим стана олимпийски първенец, млада японска журналистка - Киоко Мори, прави обстойно изявление с именития щангист. Двамата не останали безразлични един към различен, а спортистът предложил на журналистката да пристигна с него в Турция и тя се съгласила. Известно време Киоко и тежкоатлетът живеят в Анкара. През това време се ражда дъщерята Наоми, само че защото не били женени, я записали на името на майката - Наоми Мори. Когато детето било на 2 или 3 години, майката дружно с щерка си се върнала в Япония.

Другите три дъщери на Наим - Нилай, Есин и Сезин, участваха на погребението на татко си дружно с майката Хатидже и тогава доста хора за пръв път научиха за тях, защото персоналния живот на великия щангист не се разясняваше в медиите.

Novini.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР