Откриха телата на двете жени, които бяха в неизвестност след

...
Откриха телата на двете жени, които бяха в неизвестност след
Коментари Харесай

Откриха телата на двете изчезнали жени след взрива в „Арсенал“

Откриха телата на двете дами, които бяха в неопределеност след гърмежа в оръжейния цех Арсенал в Казанлък. Днес продължава огледът на мястото на случая.

„ За страдание, те са мъртви. При осъществения оглед бяха конфискувани проби от местопроизшествието. Огледът завърши в светлата част на деня през вчерашния ден и през днешния ден продължава. Образувано е дело. Назначени са медицински експертизи. Ще бъдат назначени в границите на днешния ден химически експертизи, взривотехническа експертиза и някои други експертизи, в случай че се наложи, оповестиха на брифинг от прокуратурата.

При детонацията през вчерашния ден беше намерено тялото на един служащ. Мъжът е с 8 години стаж, едната жена е с 9 години, а другата с 15 години. Тежко потърпевша е жена, която е с черепно-мозъчна контузия и е превозена в столична болница. Цехът, в който е станал случая е за произведения със звуково-светлинен резултат.

От прокуратурата към момента не могат да кажат каква е повода за случая. Работи се по няколко версии, в това число човешка неточност. Свидетелите са лица, които са били отвън това помещение, тъй като тримата души в него са умряли. Тепърва предстоят разпити на останалите очевидци. Разследването е предоставено на Национална следствена работа в София. Делото ще бъде взето на специфичен контрол. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР