Откриха още 6 незаконно погребани тела край село Клисура. Това

...
Откриха още 6 незаконно погребани тела край село Клисура. Това
Коментари Харесай

Откриха още незаконно погребани тела край Клисура

Откриха още 6 нелегално заровени тела край село Клисура. Това потвърдиха за NOVA от Министерство на вътрешните работи. През целия ден на мястото имаше кола за спешна помощ и полицейски екипи. След намирането на първите седем, по случая беше арестуван погребалният агент  Георги Енев. Така броят на нелегално заровените хора става 13.

 

От Районната прокуратура в София споделиха, че следствените дейности не са спирали и ще продължат да се правят. А локални хора, които познават арестувания Енев, описаха пред екипа ни, че преди месец са го видели да идва да погребва хора, само че на остарялото гробище, което ги е усъмнило.

 

" Една заран бяха пристигнали с кола обаче беше неприятно времето. Попитах ги какво вършат. Отговориха ми: " Ами не можем да закараме натрупа до гробищата ”. Чак в този момент се зачудих по какъв начин може да се подиграват със гибелта на хората. Бездушие ”, сподели Димитър Петков.

 

От Прокуратурата оповестиха за NOVA, че получават голям брой сигнали от близки на умряли хора, които не ги откриват в регистрите за кремирани.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР