Откриха мъртъв сина на Тина Търнър. Рони е намерен безжизнен

...
Откриха мъртъв сина на Тина Търнър. Рони е намерен безжизнен
Коментари Харесай

Откриха мъртъв сина на Тина Търнър

Откриха мъртъв сина на Тина Търнър. Рони е открит неподвижен в дома си в Лос Анджелис, заяви в. " Дейли мейл ", представен от " Фрог Нюз ". 62-годишният мъж е открит от съседи, чиито опити да го съживят са се провали. Причината за гибелта не е оповестена и остава неразбираемо дали гибелта му е обвързвана негово раково заболяване от преди години.

Известната му майка към момента не е коментирала гибелта му. Твърди се, че полицията е била извикана в дома на Рони в четвъртък сутринта, когато човек - евентуално брачната половинка му Феда - се е обадила, с цел да заяви, че той има проблеми с дишането до къщата им в Лос Анджелис.


Пристигналите парамедици се натъкнали на минувачи, опитващи се да създадат реанимация на Рони. Усилията им в последна сметка се провалили и синът на именитата певица е бил разгласен за мъртъв.

Смъртта на Рони идва единствено четири години откакто по-големият наследник на певицата, Крейг, се простреля през юли 2018 година Търнър роди Крейг, когато беше единствено на 18 години, откакто забременя от саксофониста Реймънд Хил.

Рони е роден през 1960 година в фамилията на Тина и нейния брачен партньор Айк. Двойката се раздели през 1976 година, откакто Тина упрекна Айк, че е пребива. Айк Търнър пък умря от свръхдоза опиати през 2007 година

Рони взе участие дружно с майка си в биографичния филм от 1993 година What's Love Got To Do With It, който споделя историята на нейния живот.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР