Открай време битуват стереотипи за женска хубост и митове, че

...
Открай време битуват стереотипи за женска хубост и митове, че
Коментари Харесай

Не, мъжете не харесват този тип жени

Открай време битуват стандарти за женска красота и легенди, че мъжете си падат по избран вид дами. Може би има мъже, които не биха погледнали жена, в случай че не е метър е седемдесет, със силикон в гърдите и ботокс по лицето, само че сигурно те не са представителната извадка. Ето 7 мита за това какви дами харесват мъжете:

1. Жени с нищожни облекла

Не, мъжете не обичат да виждат и да знаят всичко авансово. Оставете нещо и на въображението. Мъжката природа повелява мъжът да бъде ловджия, поробител, да се стреми да завоюва дамата на сърцето си, представяйки си за нея най-прекрасни неща.

Когато дамите се пробват да привлекат вниманието на някой мъж, нормално избират най-оскъдни облекла – надълбоко деколте, минижуп. Тези неща сигурно разсънват половите мечти на мъжа, само че не насочват мислите му към нещо по-сериозно. Така че, дами, заложете на повече женственост и грациозност.

2. Външност на модел

Този мит е освен погрешен, само че и рисков, тъй като е причина милиони девойки по целия свят да се изтезават с убийствени диети. Забелязвате ли по какъв начин от ден на ден девойките стартират да си наподобяват – в устрема си да добият мечтаната визия, се уеднаквяват и стартират да наподобяват по сходен метод като основани по шаблон. Определено в това няма нищо сексапилно.

Мъжете се интересуват от външния тип, несъмнено. Но ценят умеенето да се грижим за себе си, да се обличаме с усет, да се поддържаме в добра форма.

3. Безгласни букви

Отживелица е, че мъжът държи дамата да е стопанка, да стои зад печката, да гледа деца и да не се развива. Мъжете с комплекси може би се опасяват да имат интелигентна, самостоятелна и умна жена до себе си. В подобен случай си задайте въпроса дали желаете да сте с сходен мъж.

Мъжът сигурно желае да бъде покровител на обичаната, да има качества, с които тя да се гордее, другояче биха изгубили бързо интерес към нея.

4. Напълно отдадена на мъжа

Жена, която е подготвена да загуби своята характерност единствено и единствено да бъде постоянно в сгода и услуга на половинката си, не може да бъде щастлива. Тази отдаденост граничи с отнемане. Да изгубиш себе си поради другия е нездравословно освен за теб самия, само че и за връзката ви.

Мъжете харесват дами, които имат лични ползи и занимания, които желаят да се развиват, които могат да водят образован диалог и да бъдат забавни в компания, а не да мълчат, тъй като нямат какво да споделят. Никога не губете себе си, с цел да откриете другия. В една връзка мъжът и дамата са сътрудници.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР