Откраднатият Land Cruiser е намерен 18 години след кражбата му.

...
Откраднатият Land Cruiser е намерен 18 години след кражбата му.
Коментари Харесай

Намериха откраднат Land Cruiser след 18 години

Откраднатият Land Cruiser е открит 18 години след кражбата му. Още през 2002-а всъдеходът е откраднат в Москва, а напълно неотдавна той е открит в Иркутск. По време на инспекция се оказало, се появят подозрения за достоверността на номера на рамата и след по-щателно изследване и експертиза се оказва, че колата е била открадната в Москва през към този момент далечната 2002 година.

Законният притежател на автомобила е открит по данните от Интерпол, клон на който оперира в Главна дирекция на Министерството на вътрешните работи на Русия в Иркутска област. Данни за колата са взети и от японските правоохранителни организации. Това оповестява осведомителната организация IrkutskMedia с позоваване на пресслужбата на ведомството.

Освен Land Cruiser-а, в столицата на региона, са открити още четири автомобила, които са били в листата на федералните търсения. Една Toyota Corolla, открадната в Москва през 2009 година, един Lexus - откраднат през 2010 година. Още два автомобила Lexus бяха открити след издирванеза търсене на федералния превоз в Новосибирск и Иркутск, които са откраднати преди девет и седем години, надлежно. Всички коли ще бъдат върнати на законните им притежатели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР