Откраднати от хакери снимки с интимен характер могат да станат

...
Откраднати от хакери снимки с интимен характер могат да станат
Коментари Харесай

Хандбална звезда в депресия заради откраднати интимни снимки


Откраднати от хакери фотоси с съкровен темперамент могат да станат причина за несвоевременен завършек на кариерата на една от най-талантливите норвежки хандбалистки Нора Мьорк.

Актът на кражбата е станал преди два месеца, след което фрагментите са станали обществено притежание. Случилото се довежда Мьорк до меланхолия, а играта й също страда. Самата състезателка признава, че равнището несъмнено не е същото в навечерието на международното състезание, на което Норвегия ще пази купата си.

За размера на загубата за Норвегия от една непълноценна Мьорк е задоволително да споменем, че тя е неизменим народен играч от шест години насам, ставала е три пъти европейски и един път международен първенец, а през 2016 година сграбчи и бронзовите медали от олимпийските игри в Рио де Жанейро.

" Животът ми се промени. Бях привикнала с общественото внимание, само че то беше поради играта ми, а не поради персоналния живот. Започнах да се усещам неуверена и упрашена, изгубих съня си и формата си. Опитвам се да пренебрегвам случилото се, само че ще ми би трябвало време ", споделя състезателката на унгарския Дьор.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР