Откраднат живот“ започва на 10-ти септември Неочаквани обрати в Откраднат живот“.

...
Откраднат живот“ започва на 10-ти септември
Неочаквани обрати в Откраднат живот“.
Коментари Харесай

Обрати в хитовия медицински сериал „Откраднат живот“: Новият сезон не е за изпускане

„ Откраднат живот “ стартира на 10-ти септември
Неочаквани обрати в „ Откраднат живот “. Екипът заяви, че в 8-ми сезон на хитовия сериал ще има завръщане към предишното и че в него ще вземат участие основните герои през цялото време на плана – разменените като бебета Александър Василев и Калин Генадиев (Александър Алексиев и Димо Алексиев).
Досега феновете гледаха на тях като на братя, въпреки да нямаха роднинска връзка между тях. В новите епизоди се чака да стане ясно, че двамата в действителност са братя, настояват осведомени. От незнайно до момента писмо на към този момент мъртвия им татко – проф. Иван Генадиев (Стоян Алексиев), щяло да се разбере, че е изневерил на обичаната си брачна половинка Жени (Мария Каварджикова) по време на семинар във Варна. Дамата, с която й поставил рога, се оказала същата. която 9 месеца по-късно го потърсила в София, с цел да роди детето си при него.

Това съвпаднало с раждането на личната му брачна половинка. Тъй като любовницата умряла, а детето на брачната половинка било болно, решил да замени двете бебета, написа „ Уикенд “. Този подробност, заслужен за всяка латиноамериканска сапунка, е включен в новия сезон на „ Откраднат живот “. Именно поради него той носи подзаглавието „ Кръвни връзки “. Екипът стигнал до сходна концепция, с цел да върне в действието основните герои от началото на историята.
Включването на Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Владо Пенев в продукцията не бе задоволително, с цел да накара феновете да не помнят с кого е комплициран старт на докторската мелодрама. Затова се наложило да се направи изострен завой към старите облици. Сценаристите не се сетили за нищо друго, с изключение на да ги създадат кръвни братя и по този метод да ги върнат назад в България, откакто преди много време ги бяха изпратили зад граница.

Завещание
Идеята с роднинството не е единствената, заимствана от класическите латиносапунки. Има и друга – тайнствено наследство, изникнало изведнъж. Това е незнайно досега писмо на мъртвия професор, който оставя на един от героите солидна сума пари.
Около всички нови разкрития още веднъж изплува сянката на младия професор (Дарин Ангелов), който до момента се е появявал единствено в епизод едно. В сезон 8 екипът е намерил още работа на артиста. Най-вероятно като актриса ще взе участие и основната сценаристка Христина Апостолова, която пък е младата Жени.

Твърди се, че новото наследство е толкоз значимо, значимо и шокиращо, че ще промени орисите на всички герои в сериала. По какъв метод обаче ще стане това, най-малко към този момент не е ясно, а може би и не е измислено от сценаристите. Както е известно, те обмислят историите в придвижване и ги пишат безусловно ден – два преди да бъдат снимани.
Екранните половинки на доктор Генадиев и доктор Василев – Биляна и Наталия – няма да се върнат в сериала.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР