Откраднат живот Емил Марков:Откраднат живот“ напомня, че никой не може

...
Откраднат живот Емил Марков:Откраднат живот“ напомня, че никой не може
Коментари Харесай

Емил Марков:„Откраднат живот“ напомня, че никой не може да избяга от миналото си

Откраднат живот Емил Марков:„ Откраднат живот “ припомня, че никой не може да избяга от предишното си Разтърсващи събития прекатурват решенията на лекарите в „ Св. Анастасия “  Александра Грамова 1 октомври 2019, 15:48
„ Откраднат живот: Кръвни връзки “ е доста кондензиран със събития. Сезонът е зависещ на концепцията, че никой не може да избяга от предишното си. Съвсем скоро ще се завърнат лекар Василев /Алек Алексиев/ и лекар Генадиев /Димо Алексиев/, които към момента не са прецизирали всичко между тях. Доктор Кръстева също ще открие, че случилото се преди десетилетия се е отразило на фамилията ѝ, описа Емил Марков в "На Кафе ".

Актьорът, който е част и от сценарния екип на „ Откраднат живот “, добави, че ще има и нови условия в живота на лекар Огнянова, лекар Табаков и лекар Ковачев – някои от тях феновете ще видят още в епизодите в края на тази седмица. Семейството на доцент Захариев и лекар Стилянова още веднъж ще би трябвало да потвърди способността си да устоява на провокациите на живота.

Тази седмица феновете ще проследят разтърсващите събития към детето на лекар Табаков и желанието на лекар Огнянова и лекар Грънчарова да вземат участие в живота на дребната Диана. Събитията ще изненадат всички, а връзките на тримата ще се трансфорат в конкуренция с непредвиден край. Наред с междуличностните връзки лекарите в „ Св. Анастасия “ ще се срещнат с едни от най-критичните случаи в медицината, проследявайки ориста на пациентката Мая. Семейните връзки в лицето на професор Гочева ще се окажат най-голямото тестване за професионалното бъдеще на лекар Хинова. Развитието на проведен благотворителен бал в болничното заведение ще предизвика разнообразни въпроси, а лекар Стаменова ще се попадне в центъра на комплицираната организация на лекарския екип.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР