Откога са заедно, откога се ожениха, че и дете имат,

...
Откога са заедно, откога се ожениха, че и дете имат,
Коментари Харесай

Вие двамата верно ли?!? Карен опипва Златка Райкова на детско парти!

Откога са дружно, от кой момент се ожениха, че и дете имат, а очевидно още не са се " начесали ". По принцип това е нещо хубаво и го пожелаваме на всеки, само че не и пред очите на деца. Има си места и време за тези работи... Да, приказваме за Златка Райкова и Карен Хачатрян, които не сдържаха пристрастеностите си и по време на празненство в детски център.

Двамата заведоха там дребния Благойчо за Хелоуин, което е похвално - отлично, обръщат внимание на малчугана, радват го. Но до момента в който синът на Джизъса си играе с другите деца, Карен внезапно хваща Златито и буйно стартира да я масажира по раменете, явно знаейки, че е без сутиен.

Всъщност те всички схванаха това, тъй като балконите на Райкова бяха много напращели и свободно движещи се под потничето. В един миг, очевидно масажът й хареса, плеймейтката плъзна ръка по бедрото на Хачатрян и... по този начин де, допускаме какъв брой хубаво му е станало...

Пак ще отбележим, че приветстваме любовта и пристрастеността сред двамата съпрузи, само че ще е надалеч по-добре в случай че го вършат надалеч от детски очи. " Като желаят адреналин и " неразрешени места ", да идат в някое кино, или на някоя дребна уличка нощем, само че в детски център, хайде нема потребност ", шушукаха присъстващи на мястото родители.

Сигурно е обаче едно - дребният Благойчо в действителност усеща Карен като татко, а той му отвръща със същото.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян Джизъса Благойчо детски център Златка Райкова и Карен Хачатрян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР