Отказваме да участваме във Фейсбук република, в телевизионна република, в

...
Отказваме да участваме във Фейсбук република, в телевизионна република, в
Коментари Харесай

Хаджигенов: Отказваме да участваме във фейсбук република |

„ Отказваме да участваме във Facebook република, в телевизионна република, в шоу република. Мерси. Това е нещо, против което се борим 12 години, няма да го допуснем още веднъж. Това е решението на съдружния съвет. “

Това разяснява пред БНР адв. Николай Хаджигенов от „ Изправи се! Мутри, вън! “ във връзка оповестените от Слави Трифонов планове да сформира държавно управление на малцинството.

Според Хаджигенов Трифонов е почнал да зачертава парламентарната република.

Не е допустимо да създадем нещо по този метод, за мен е неуместно някой през Facebook да ми хвърля държавно управление, акцентира Хаджигенов и добави, че това е диктаторски метод вид „ Борисов “.

Запитан имат ли " Изправи се! Мутри вън! " интерес Слави Трифонов да се провали и какво идва след това, Николай Хаджигенов уточни, че „ може би идва същинската народна власт “, тъй като това, което следим в 45 Народно събрание с „ ИТН “ и следеното в този момент не е народна власт.

Хаджигенов разяснява, че е бил „ прелестно сюрпризиран от предлагането за изпращане на астронавти – два броя българи и един северномакедонец в Космоса “ и дори има предложение – „ Иван Стоименов Гешев “.

Вероятно вървим и към предварителни избори, в случай че ГЕРБ не решат да поддържат държавно управление на Слави Трифонов, тогава ще стане забавно, сподели още Хаджигенов.

„ Очаквах да има политическо поумняване. Виждах някакви признаци. Явно съм сбъркал някъде “, разяснява още той.

Хаджигенов сподели още, че чака в избран миг Движение за права и свободи да гласоподават против Иван Гешев и за правосъдна промяна.

„ Движение за права и свободи е най-умният политически състезател у нас. Въпрос на време е да се еманципират, към този момент нямат потребност от Гешев “, съобщи той. Според него „ те доста от дълго време нямат потребност от бухалка – в случай че им я оставим, те ще си я имат, тъй като една такава бухалка постоянно е потребна за прилагане “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР