Отказвам се от пушенето, написа рапърът Снуп Дог в Туитър

...
Отказвам се от пушенето, написа рапърът Снуп Дог в Туитър
Коментари Харесай

Снуп Дог обяви, че се отказва от пушенето на канабис

Отказвам се от пушенето, написа рапърът Снуп Дог в Туитър („ X ”), визирайки пушенето на канабис.

„ След дълго обсъждане и диалози със фамилията ми взех решение да откажа пушенето. Моля, уважавайте персоналния ми живот в този миг “, изясни той в обществената мрежа.

 

Известен като един от най-изявените посланици на културата на канабиса, отводът на Снуп Дог от емблематичната му асоциация с пушенето ни дава поучения освен за обособените хора, само че и за водачите в непрекъснато изменящия се пейзаж на идентичността и усещането, написа „ Форбс “.

Може умерено да се каже, че пътуването на Снуп в света на канабиса не е нищо друго с изключение на именито. През 2020 година той получи влиятелното отличие за изцяло творчество на премиите Clio Cannabis Awards, признавайки безспорното му въздействие върху промишлеността на канабиса. От бизнес начинанията му, като марката Merry Jane и линията Leafs by Snoop до присъединяване му във компанията Casa Verde дружно с Тед Чунг, Снуп изигра основна роля в оформянето на културата към канабиса.

Стъпката на Снуп оказва помощ на марките да схванат какъв брой е значимо да дават приоритет на благосъстоянието. Ако марката е построила своята еднаквост въз основата на избрани полезности или избор на метод на живот, тя би трябвало да е подготвена да се промени, в случай че този избор към този момент не е в сходство с благосъстоянието на нейната публика или общество. Това се назовава да постъпвате вярно и поради обстоятелството, че 65% от потребителите считат, че марките могат да вършат повече в поддръжка на тяхното богатство, по-младата публика през днешния ден ще ви обича за това, показват от изданието.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР