Отказът от диалог, отказът да бъдат чути справедливите искания на

...
Отказът от диалог, отказът да бъдат чути справедливите искания на
Коментари Харесай

Летифов за протеста на превозвачите: Категорично няма диалог с управляващите, което е най-голямата криза

Отказът от разговор, отводът да бъдат чути справедливите претенции на един отрасъл, с цел да се намерят допирни точки, е най-голямата рецесия. Категорично разговор няма и най-после да го дамгосаш, че е политически. Не чух нито едно политическо искане от това, което слага сектора на превозвачите. Това сподели в " Денят стартира " Халил Летифов - зам.-председател на ПГ на.

" Държавата има опция да направи доста неща, само че да чуеш съответния бранш, за който носиш отговорност, ти е вменено по закон и Конституция. Отказът от разговор, е отвод за изпълниш своите отговорности ", сподели Летифов.

Според него ръководещите не желаят да чуят настояванията на превозвачите. Припомни, че при предходното държавно управление тъкмо това е отворило ножицата сред ръководещи и бизнес, ръководещи и жители.

" Тези ръководещи пристигнаха със поръчката за смяна, а се случва тъкмо противоположното - цялостен отвод от разговор и неуважение на закона и Конституцията ", сподели той.

Едно от настояванията е да бъде понижен акцизът на горивата с 50%, което би трябвало да бъде позволено от Европейска комисия. Според Летифов даже да няма нотификация от Европейска комисия, страната може да откри метод, по който да удовлетвори това искане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР