"Отказът на Радев е опит да бъде опозиция на правителството

...
"Отказът на Радев е опит да бъде опозиция на правителството
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Мая Манолова щеше да е марионетка, ако беше станала кмет


"Отказът на Радев е опит да бъде съпротива на държавното управление и да покаже, че е с митингите. Ясно му е, че е безсмислено връщането, желае да покаже доводи и да се покаже по малкия екран. Има доста места на кметските избори, в които имаше по един претендент ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива " с Любо Огнянов политическият ПР Нидал Алгафари.

"Знам за Манолова, че имаше други визии, тя може би е придобила друга мъдрост. Радев се пробва да търси по-голяма протекция и да бъде избран отново. Аз не виждам в нито едно тяхно предпочитание "дясна " идеология. Тези понятия "ляво " и "дясно " се размиха от години. Тези, които ще изберат идващия президент ще са със мощна партийна поддръжка и уголемение на ветрилото ", показа той.

"Колаборацията сред Демократична България и Манолова завърши. Принципът на омразата не е добра основа, с цел да се направи каквото и да е било. За да бъдеш ляв или десен, би трябвало да имаш правила, които да изложиш. В България мъчно може да се каже, че има "ляво " и "дясно ", има единствено и недоволни от това, че не са във властта и удовлетворени, че са в нея.

Източник: fakti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР