"Отказът на Радев е опит да бъде опозиция на правителството

...
"Отказът на Радев е опит да бъде опозиция на правителството
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Мая Манолова щеше да е марионетка, ако беше станала кмет

"Отказът на Радев е опит да бъде съпротива на държавното управление и да покаже, че е с митингите. Ясно му е, че е безсмислено връщането, желае да покаже доводи и да се покаже по малкия екран. Има доста места на кметските избори, в които имаше по един претендент ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива " с Любо Огнянов политическият ПР Нидал Алгафари.

"Знам за Манолова, че имаше други визии, тя може би е придобила друга мъдрост. Радев се пробва да търси по-голяма протекция и да бъде избран отново. Аз не виждам в нито едно тяхно предпочитание "дясна " идеология.

Тези понятия "ляво " и "дясно " се размиха от години. Тези, които ще изберат идващия президент ще са със мощна партийна поддръжка и уголемение на ветрилото ", показа той.

"Колаборацията сред Демократична България и Манолова завърши. Принципът на омразата не е добра основа, с цел да се направи каквото и да е било. За да бъдеш ляв или десен, би трябвало да имаш правила, които да изложиш. В България мъчно може да се каже, че има "ляво " и "дясно ", има единствено и недоволни от това, че не са във властта и удовлетворени, че са в нея.

Ти избираш Радев, а получаваш Корнелия Нинова. Сега би трябвало да бъдеш доста явен кой си, от кое придвижване си какво ще направиш ", съобщи Алгафари.

"Трябва да забележим какво сплотява левия и десния – бюджет, стопанска система или единствено въз основата на ненавист.

При разновидността с Манолова, който тя застава на кметското кресло, трябваше да работи с пъстър общински съвет, а решенията нямаше да ги взема тя, а ръководителите на придвижванията, които я поддържаха.

Тогава тя щеше да е марионетка. Очаквах по-силно показване на ГЕРБ. Предвид слабите водачи на Българска социалистическа партия. Цялото обграждане към Нинова е такова ", разяснява ПР-ът.

"Имат доста качамак да изядат в Българска социалистическа партия до момента в който съумеят да приготвят партията за изборите. От партията на Слави ще търсят нови, млади и неокаляни политици. Така че Мая Манолова не пасва.

Тези хора ще бъдат насочвани от Слави и неговите хора. Възможно е да бъде политическа патерица. Хората на Слави могат да вземат това ляво пространство.

Но по-скоро ще заложат на нещо по-различно, по-европейско, да привлекат младежите. Ако съумеят да го създадат умно, би трябвало да се тормозят от тях. Ако завоюват до 10 % обаче няма за какво да се тормозят от тях, ще бъдат краткотрайно събитие ", приключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР