Отказът на коалиция ПП-ДБ да подкрепи правителство с мандат или

...
Отказът на коалиция ПП-ДБ да подкрепи правителство с мандат или
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно

Отказът на коалиция ПП-ДБ да поддържа държавно управление с мандат или присъединяване на ГЕРБ значи, че страната ни още веднъж отива към предварителни парламентарни избори, счита водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов. Според него първата политическа мощ може да сформира кабинет, подсилен от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " ИТН ", само че той няма да е резистентен:

" Това значи, че отиваме на нови избори, в което няма нищо ужасно. Има такава възможност да бъде формирано такова държавно управление, ние го казахме на нашата конференция, само че то няма да е стабилно, тъй като ще докара до още по-лошо повтаряне на това, което видяхме - четворната коалиция. Единственият кабинет, който ще поддържа " Възраждане ", е кабинет на " Възраждане ". Това сме го казвали доста пъти, споделяме го за трети следващ път, в трето подред Народно заседание. Нищо не се е трансформирало. Друг е въпросът, че сме изцяло наясно, че поддръжка няма да получим, няма какво да се лъжем, тъй като имаме резлични цивилизационни визии. Най-малкото в случай че щете, да стартираме от това, че ние желаеме да се резервира българския лев, всички останали желаят да бъде погубен ".

Инициативният комитет, подсилен от партия " Възраждане ”, внесе в Народното събрание 590 хиляди подписа за референдум за опазване на българския лев.

По думите на Костадин Костадинов националното допитване ще е наесен дружно с локалните избори.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР