Отказът на 50-ия конгрес на БСП да констатира оставката на

...
Отказът на 50-ия конгрес на БСП да констатира оставката на
Коментари Харесай

Вигенин брани Нинова: Крум Зарков беше 4 години в екипа й, кога разбра, че лидерът убива партията?

Отказът на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия да установи оставката на водача на партията Корнелия Нинова е демонстрация на мъдрост и опит да се стабилизира социалистическата партия, с цел да може да се занимава интензивно с ръководството на страната. Това съобщи пред Българска национална телевизия заместник-председателят на партията Кристиан Вигенин.

Според него е редно структурите на партията да се съсредоточат в изработването на политики по райони вместо да хабят сила в организация на следващия вътрешнопартиен избор.

" Лидерът е значим, от Българска социалистическа партия е екипна партия. Като част от този екип виждам, че има чуваемост. Самият Крум Зарков беше повече от 4 години в екипа на Корнелия Нинова. Кога той разбра, че водачът убива партията или има проблем? "

" В Българска социалистическа партия няма политика, която да разрушава доверието сред нас и президентската институция ", съобщи още Кристиан Вигенин.

По тематиката за РСМ той съобщи, че България с нищо не е отстъпила, а " топката " е в страната на С. Македония. Вигенин прикани да не се употребява тематиката за политически офанзиви.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР