Отказан заем в размер на 200 лв. е станал причина

...
Отказан заем в размер на 200 лв. е станал причина
Коментари Харесай

Отказан заем от 200 лв. е причина за жестоко убийство в Хасково - 112

Отказан заем в размер на 200 лева е станал причина за, заяви Нова телевизия. По случая има арестуван, на който са повдигнати обвинявания.

Окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов разгласи, че закононарушението е осъществено с особена свирепост, а за него Наказателният кодекс планува отнемане на независимост от 15 до 20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. На тялото на жертвата е осъществена аутопсия. От нея се открива, че гибелта е настъпила в резултат на голям брой нанесени удари в главата с корав, тъп и тежък предмет.

Обвиненият за закононарушението е направил признания. Той е арестуван в Благоевград по-малко от 6 часа след осъществяването на убийството. Пред органите на реда обяснил, че желал заем от 200 лева от жертвата. И различен път бил взимал пари от него, само че този път му било отказано, след което зародил спор и сдърпване.

Соченият за причинител споделил на околните си да поддържат версията, че ще пътува за Германия, само че полицията проверила, че до преди Нова година той работил във фабрика за обувки в Благоевград. Това изясни шефът ОД на МВР- Хасково Атанас Ненков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР