Отказалият се от футбола само преди няколко дни бивш нападател

...
Отказалият се от футбола само преди няколко дни бивш нападател
Коментари Харесай

Случи се! Манчестър Юнайтед назначи Бербатов на работа

Отказалият се от футбола единствено преди няколко дни някогашен нападател Димитър Бербатов е почнал работа в Манчестър Юнайтед. Българинът е станал част от скаутското звено на "червените дяволи ", оповестява изданието Sportslens.com.

То се базира на информация персонално от мениджъра на някогашния футболист Емил Данчев. Не се разкрива по кое време тъкмо се е случило това предопределение, само че се оповестява, че той се занимава със скаутска активност за клуба "от известно време ".

В последните дни се появи информация, че името на Бербатов може да се завърти измежду разновидностите за състезателен шеф на "Олд Трафорд ". Оказа се, че въпреки всичко няма пушек без огън и той е почнал работа в някогашния си клуб, въпреки и не като началник.

Бербо окачи дефинитивно бутонките на пирона на 19 септември, откакто година и половина не си откри нов клуб. За последно той носи екипа на индийския Керала Бластърс, само че си потегли от там на 4 март 2018 година Сега обаче към този момент има нова роля отвън терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР