Отказалата се от тениса шампионка от Откритото първенство на Австралия

...
Отказалата се от тениса шампионка от Откритото първенство на Австралия
Коментари Харесай

Ашли Барти ще бъде ментор на младата надежда Оливия Гадецки на Australian Open

Отказалата се от тениса шампионка от Откритото състезание на Австралия Ашли Барти се завръща на " Мелбърн Парк " през този сезон като наставник на младата локална вяра Оливия Гадецки, която получи " уайлд кард " за присъединяване в главната скица на първия за годината шампионат от Големия шлем, заяви АП.

Бившата номер 1 в международната класация Барти приключи кариерата си през март, малко повече от месец откакто постави завършек на 44-годишното очакване на домакините за локален първенец на Откритото състезание на Австралия.

20-годишната Гадецки, която е 202-а в класацията на УТА, удостовери новината, че Барти ще бъде в нейния екип за конкуренцията от 16 до 29 януари в Мелбърн.
 
 " Наистина съм късметлийка, че постоянно мога да й се обадя, в случай че имам някакви въпроси или се нуждая от съвет. Ашли постоянно и отсреща. Най-хубавото е, че имаме страхотни взаимоотношения и отвън корта, което е тъкмо толкоз значимо, колкото и на корта ", разяснява Гадецки, която ще взе участие в подготвителния шампионат в Хобарт през идната седмица.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР