Откършени дървета продължават да висят над главите на пловдивчани след

...
Откършени дървета продължават да висят над главите на пловдивчани след
Коментари Харесай

16 дни след бурята: Откършени дървета продължават да висят над главите на хората

Откършени дървета не престават да висят над главите на пловдивчани след снежната стихия. Въпреки, че екипите работиха в едни от най-натоварените зони, а по-късно продължиха работата си по лист, то към момента има неразчистени дървета и клони.
Прочетете още
За следващ подобен случай алармираха поданици на регион „ Северен “. Те описаха, че на ул. „ Анри Барбюс “ от № 9 до № 11 голяма част от дърво е откършена, като всеки миг може да падне върху нещо или някого.

„ След бурята, в неделя, на 26.11 го видяхме. Звъняхме и споделиха, че има доста сходни сигнали и ще дойдат най-рано в понеделник. След това в продължение на седмица звънях, само че не подвигнаха. На 4 декември споделиха, че сме в някакъв лист, обясних че е против входа ми, няма от къде да мина с детето и споделиха да внимаваме. Не знам по какъв начин да внимавам, с изключение на да нося каска.. “, разясняват хората.

Вече 16 дни дървото виси, а живущите по улицата споделят, че са принудени да прибягват, с цел да избегнат вероятно рухване на дървото върху тях.

Предадохме сигнала до Оперативна програма „ Градини и паркове “, откъдето обявиха, че шефът на предприятието Антон Георгиев се ангажира да направи на място незабавна инспекция по подадения сигнал и навреме ще бъдат подхванати нужните действия за обезопасяване на дървото.

По думите му всичките 6 профилирани бригади за санитарни резитби сега довършват отстраняването на вредите, нанесени при снежната стихия в края на предишния месец, като до момента са обработени над 400 сигнала за паднали дървета и клони.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР