Откакто Яна Борисова и Димитър Коцев-Шошо работят заедно, С гръб

...
Откакто Яна Борисова и Димитър Коцев-Шошо работят заедно, С гръб
Коментари Харесай

Когато и тъгата има красива страна

Откакто Яна Борисова и Димитър Коцев-Шошо работят дружно, " С тил към залеза " е третият им общ театър.
 “Дамата с камелиите ”, Маргарита Мачева, Христина Джурова, Недялко Стефанов, Драматичен спектакъл “Стоян Бъчваров ” и гостуващото зрелище в Народен спектакъл “Иван Вазов ”
Можем ли да съживим предишното и да изправим грешките му

“Дамата с камелиите ” гостува в София

Досега пиесата " На живо " с присъединяване на Александра Сърчаджиева може да се похвали с премия Аскеер за най-хубав театър за 2021 година и номинация за Икар и Аскеер за драматургичен текст. " Място, наречено Другаде " пък също продължава да провокира интереса на театралните фенове.

За третата си взаимна режисура тандемът Яна Борисова и Димитър Коцев-Шошо се събират още веднъж. Заедно със сценографа Елис Вели и композитора Милен Кукошаров те основават " С тил към залеза ". Премиерата е на 16 ноември от 19:00 ч. в Театър " Сълза и смях ".

За първи път дружно на сцена ще можем да забележим Стефан Вълдобрев, Александра Сърчаджиева, Петър Антонов и Ива Доро, които създателите на спектакъла назовават " удивителен букет от гений и ентусиазъм ".

Актьорите ще ни опишат две разнообразни любовни истории, всяка от които през погледа на всеки един от участниците. А те са четирима - двама мъже и две дами, които се вълнуват от любовта, приказват за нея, за разминаванията, за разделите и за хубостта.

Стефан Вълдобрев влиза в ролята на професионален готвач със личен ресторант и телевизионно шоу, а Александра Сърчаджиева е неговата асистентка, по която той е мощно пристрастен. Петър Антонов е международно прочут пианист. Ива Доро пък изиграва писателка, която издава бестселър, описващ провалената връзка сред нея и пианиста. Именно с помощта на нейната книга-бестселър орисите и на четиримата се преплитат.

" Те стартират да поддържат връзка и споделят всичко, което всеки един от тях счита за истина и за свои прочувствени права, на които упорства и брани. Именно това ражда нелепи, неуместни, красиви и вълнуващи обстановки и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е неповторима, странна, смешна и покъртителна. Една извънредно нежна и ужасно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство ", споделя за представлението авторката му Яна Борисова.
 “Виктория ”, Йордан Славейков, Деница Даринова и новата премиера в I Am Studio
За любовта, която не познава граници

Какво ще ни опише “Виктория ” в I Am Studio

Премиерата на " С тил към залеза " е на 16.11. (сряда) от 19:30 ч. в Театър " Сълза и смях ".

Следващата дата на представлението е 3.12. (събота), а цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР