Откакто участва във втория сезон на Ергенът Валерия Георгиева се

...
Откакто участва във втория сезон на Ергенът Валерия Георгиева се
Коментари Харесай

Валерия Георгиева показа гаджето

Откакто взе участие във втория сезон на „ Ергенът ” Валерия Георгиева се радва на извънреден интерес от хората, видя kliuki.ws. За положително или не, те се вълнуват от нейното всекидневие, от навиците й, само че и от персоналния й живот.

Личният живот на любителката на животните, който тя се пробва да пази в загадка, провокира доста клюки и разногласия измежду нейните почитатели и недоброжелатели. Дори и феновете на Валерия стартират да се съмняват в истинността на изказванието, че Валерия и Евгени Генчев са двойка след края на „ Ергенът ”.

Затова и желаят някакво доказателство от своята фаворитка, че тя и пианистът са гаджета. Валерия обаче продължава да мълчи за връзките си с Генчев. „ Вече дружно ли живеете с Евгени? ”, пита почитател на Георгиева. “Ааа, не знам. На подобен вид въпроси не давам отговор. Личният ми живот избирам да си остане подобен ”, споделя защитничката на животните.

И въпреки Валерия да не отговори къде и с кого живее, даде дребен жокер на феновете си. Тя сподели Евгени, който разхожда обичаното й в последно време куче – Шушулка,  опитвайки се убеди почитателите си, че той от ден на ден се сближава с животните около нея.

Припомняме, че преди време Генчев показа, че се опасява от кучета и че не обича те да се въргалят непрекъснато в чаршафите, в които спи.

 в

 

 в1

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР