Откакто Стийв Джобс буквално се подигра на стилусите за смартфони,

...
Откакто Стийв Джобс буквално се подигра на стилусите за смартфони,
Коментари Харесай

iPhone може да получи управление със стилус въпреки завета на Джобс

Откакто Стийв Джобс безусловно се подигра на стилусите за смарт телефони, когато анонсира iPhone, концепцията за тази „пръчка“ като аксесоар за моделите на Apple автоматизирано е подценявана.
„Кой желае стилус?!“, запита иронично Джобс тогава. „Трябва да го вадите и да го пазите и най-после ще го загубите. Не, никой не желае стилус“.

През 2007 година Джобс може и да е бил прав, тъй като тъчскрийн ръководството бе идващия огромен шлагер. Стилусите обаче към момента съществуват и Samsung да вземем за пример ги направи неразлъчен аксесоар за своите Note модели. През 2018 година обаче те са релативно редки и на път да изчезнат тъкмо както общоприетите аудио портове.

И тъкмо в този миг научаваме цели два слуха от Таван, че тазгодишните iPhone-и могат да получат въпросния аксесоар. По-точно става въпрос за OLED моделите , които са самобитни наследници на iPhone Х.

Очаква се те да работят с Apple Pencil , само че защото той е с инч по-висок от апаратите, допустимо е да забележим и нова версия на стилуса. Потенциални области, където стилусът може да се употребява пълноценно, са писане на ръка (включително подписи), рисунки и точно редактиране на фотоси.

В предишното аргументът би бил, че множеството хора не вършат задоволително постоянно тези неща на телефона, с цел да носят на процедура специфичен обособен инструмент. Освен това,можете да постигнете 60-80% от същите резултати с пръст според от задачата. Никой не се интересува дали вашият автограф е по-неясен. Вашите бележки могат да бъдат въведени по-бързо в случай че пишете с пръст, в сравнение с със стилус. AI триковете пък към този момент са потребни при редактиране на фотоси. С изключение на рисуването, резултатите, които получавате с пръст, не са съвършени, само че те са задоволително положителни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР