Откакто стана водещ и то в голяма медия като bTV,

...
Откакто стана водещ и то в голяма медия като bTV,
Коментари Харесай

Цитиридис се заяде със Слави

Откакто стана водещ и то в огромна медия като bTV, Николаос Цитиридис се снабди с необятна известност и доста почитателки. Гологлавият комедиант до неотдавна бе самостоятелен, само че около славата е съумял да забърше ново гадже. Той показа в ефира на малкия екран, че от няколко месеца има другарка, в която е влюбен, въпреки че още не живеят под един покрив.

Николаос се хвали, че постоянно получава неприлични оферти от разнообразни дами в обществената мрежа. Някои от фенките ми се ограничавали до пикантни известия, само че други стигали по-далеч и му пускали свои разголени фотоси. Цитиридис споделя, че е поласкан от женското внимание към него, само че няма по какъв начин да дава отговор на такива провокации, защото сега сърцето му е заето.

За приятелката на водещия се знае, че се занимава с реклама и не е известна в общественото пространство. Срещнали се около общи познати и незабавно си допаднали като характери и метод на мислене. Подобно на Николаос, младата дама също харесва домашните любимци, само че отглежда куче, а не котка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР