Откакто стана един от основните водещи на This Morning през

...
Откакто стана един от основните водещи на This Morning през
Коментари Харесай

Най-добрите облекла на Cat Deeley This Morning, които можете да пазарувате от River Island, Sezane и други

Откакто стана един от главните водещи на This Morning през март, Cat Deeley е постоянно лице на нашите телевизионни екрани в последно време седмици. И в случай че има нещо, от което екипът за мода и хубост на The Mirror към този момент не може да се насити, това са нейните тоалети на екрана.

47-годишната жена не е непозната за дизайнерските марки, само че откогато стана съ-водещ на Бен Шепърд, тя постоянно избира композиция от налични и капиталови фешън модели от марки като Mango, Sezane, River Island, & Other Stories и Mint Velvet, както и наново носене на продукти от персоналната й сбирка, в това число доста обичаните й ретро ботуши Balmain.

С Дейвид О'Брайън като неин стилист, дуото се насочи към трендове като спокоен разкош, богати момичешки жилетки и каубойско ядро, с несъмнено ентусиазъм от 70-те години в редица от нейните тоалети. Cat постоянно носи стилни, елегантни тоалети, отличаващи се с изчистени линии и кройки – и това са някои от нашите обичани, които към момента можете да пазарувате от шоу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР