Откакто спечели Ергенът и сърцето на Евгени Генчев всяка крачка

...
Откакто спечели Ергенът и сърцето на Евгени Генчев всяка крачка
Коментари Харесай

Феновете на Валерия Георгиева се притесниха за здравето й

Откакто завоюва „ Ергенът ” и сърцето на Евгени Генчев всяка крачка на Валерия Георгиева се следи под лупа, видя kliuki.ws. Всяко деяние на защитничката на животните провокира доста разногласия и полемики в обществената мрежа.

След края на сантименталното шоу Валерия реши, че е най-добре да се възползва оптимално от славата, която получи и стартира да разкрива повече за себе си и заниманията си, по молба на своите почитатели.

Освен обичаната й тематика – за кучетата, Георгиева раздава препоръки за това по какъв начин да се храним вярно и по какъв начин да поддържаме стройна фигура. Е, точно последното тормози почитателите на годеницата на Евгени Генчев.

Последните фрагменти на Георгиева от фитнеса разтревожиха феновете на моделката. Тя качи фотография от фитнеса в прилепващ състезателен комплект. „ Ако не си се снимал, не си упражнявал ”, философства Валерия към фрагмента, на който й се броят ребрата.

И това тормози почитателите й. „ Вземай да хапваш, че кокали единствено стърчат ”, „ Хубаво е да си елегантна, само че да си кльощава не е ”, „ Малее, доста си слаба, единствено кокали ”, пишат разтревожени почитатели на Георгиева.

Други, по-наблюдателни почитатели, пък означават, че годеницата на Генчев се е пуснала без сутиен в мрежата и означават, че това сигурно няма да се хареса нито на Евгени, нито на фамилията му.

 2

 1

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР