Откакто спечели делото за клевета срещу Амър Хърд, всички прожектори

...
Откакто спечели делото за клевета срещу Амър Хърд, всички прожектори
Коментари Харесай

Предупредиха ни! Джони Деп има връзка със своята адвокатка

Откакто завоюва делото за клюка против Амър Хърд, всички прожектори са ориентирани към Джони Деп. Освен че се радва на внимание и обич в международни мащаби, звездните папараци неразделно го следват, а новостите в персоналния му живот също не закъсняват.

Световните медии оповестиха, че дамата до артиста е Джоел Рич  – адвокатка от Лондон, която беше част от екипа му по време на делото във Англия. Тези, които изостават със събитията, могат да си напомнят детайлностите тук:

► 

Любопитен факт е, че тя е същият юрист, който Меган Маркъл нае за делото за клюка против английски таблоид през 2021 година.
                             

Не е ясно по кое време двамата са прекрачили границата на професионалните си взаимоотношения, само че едно е сигурно – Джоел е безумно красива, образована и умна жена, тъй че за никого не е изненада, че е привлякла вниманието на господин Деп. 

Тук е значимо и да поясним, че тя се появява и на делото за клюка в Съединени американски щати, само че единствено като елементарен фен. Ироничното в тази ситуация е, че по това време се носят клюки за хипотетични романтични взаимоотношения между Джони Деп и настоящия му юрист Камил Васкес. Повече по тематиката ще откриете тук:

► 

► 
 Камил Васкес и Бен Чу - юристите, които извоюваха победа за Джони Деп в съда  Камил Васкес и Бен Чу - юристите, които извоюваха победа за Джони Деп в съда  Камил Васкес и Бен Чу - юристите, които извоюваха победа за Джони Деп в съда  Камил Васкес и Бен Чу - юристите, които извоюваха победа за Джони Деп в съда
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР