Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи рязко

...
Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи рязко
Коментари Харесай

Годжи се отдели от светския живот и съвсем се запусна

Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи внезапно се състари, вместо да стане тъкмо противоположното. Музикантът не е първа младост, само че не е и изнемощял – на 53 години е. От изявите му в обществената мрежа се вижда, че е напълнял с най-малко 10 кг, а кожата на лицето му е увиснала. 

" От много години не съм те гледал, само че си доста одъртял, Годжи! ", " Много си се отпуснал! ", " Ау, какво е станало с теб, дребосъче? Вземи се в ръце! ", пишат фенове на баскитариста в обществената мрежа " ТикТок ", където неотдавна си направи профил.

Хора от обкръжението на Годжи настояват, че напълняването му се дължи на персонални проблеми, свързани най-много с младата му жена Надежда Дончева. Преди няколко месеца тя банкрутира и затвори двата си магазина за антикварни предмети и биопродукти. Блондинката продаваше картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и алкохол, само че цените бяха прекомерно високи за Северозапада и галериите й във Враца хлопнаха кепенци. На тяхно място към този момент има съветски чревоугодник.

Преди 5 години баскитаристът на " Ку-ку бенд " дефинитивно напусна столицата и заживя в провинцията. Той се изнесе с актуалната си половинка във Враца, където на 16 декември 2017 година се роди щерка им Цвета. Първоначално фамилията живееше в апартамент чартърен, само че след това музикантът купи просторна къща и се разположи в нея с благоверната си и детето. Домът им се намира във врачанския квартал Бистрец.

Известно е, че музикантът е родом от северозападния край и най-хубавите си училищен години е изкарал там. Решението да се изнесе във Враца взел поради майка си Цветана, която имала потребност от специфични грижи, защото е в преклонна възраст. За да е по-близо до родителката си, Милчев наел апартамент в обичания си град и малко по малко дефинитивно се открил там. Той продължавал да пътува постоянно до София, само че единствено по работа.

Половинка му Надежда също нямала срещу да живее във Враца и да отгледа щерка си там. Тя бързо обикнала новия си дом и даже даде живот на дребната Цвета в локална болница, а не в първокласна софийска клиника.

" На Годжи му омръзнаха светската суетност и шумният живот в столицата. Иска да си живее добродушно. Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи внезапно се състари, вместо да стане тъкмо противоположното. Музикантът не е първа младост, само че не е и изнемощял – на 53 години е. От изявите му в обществената мрежа се вижда, че е напълнял с най-малко 10 кг, а кожата на лицето му е увиснала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР