Откакто се залюби с Християн Гущеров Светлана определено е повишила

...
Откакто се залюби с Християн Гущеров Светлана определено е повишила
Коментари Харесай

Светлана Василева влезе в Брадъра с рокля на Кавали за 5 бона

Откакто се залюби с Християн Гущеров Светлана несъмнено е повишила стандарта си на живот и до края на довечера надали ще се появи дама, която да е вложила повече средства във визията си за старта на едномесечния риалини формат.

Роклята върху тънката снага на проекто брачната половинка на Гущеров е модел на " Роберто Кавали ", а в магазин на ул. " Леге " в центъра на София коства 4800 лв., разясниха пред ПИК познавачи на стилните марки.

Най-екстравагантият подробност от стайлинга на Василева бе признакът на Кавали - златистата змия, вплетена в косата й от коафьора Ивайло Колев. С сходен аксесоар, само че под формата на маслинови клончета, миската блесна и във визитката си, в която приличише на една модерна римска богиня.

" За мен " ВИП Брадър " беше огромно учебно заведение и станах по-зрял човек. Имам си мъж, всички знаят кой е той. Да, аз съм с Християн. Във " ВИП Брадър " бях едно дете. Сега съм жена, която държи на своето, която не разрешава някой да я управлява, да я мачка, в този момент съм жената-мечта ", сподели във визитката си Светлана.

Преди да я пусне да влезе в Къщата Ники Кънчев означи, виждайки целия й безценен стайлинг: " Светле, ти ще си бижуто на шоуто! ".






Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР