Откакто се срещат на снимачната площадка на Титаник, Кейт Уинслет

...
Откакто се срещат на снимачната площадка на Титаник, Кейт Уинслет
Коментари Харесай

Кейт Уинслет споделя тайната на вечното си приятелство с Леонардо ди Каприо

Откакто се срещат на снимачната площадка на " Титаник ", Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо култивират другарството си. Актрисата е направила няколко самопризнания по тематиката.

Кейт Уинслет разяснява дългогодишното си другарство с Леонардо ди Каприо в " Титаник: Истории от сърцето ", както е предадено от Entertainment Tonight на 1 декември. Въпреки че двойката от време на време се среща на алените килими и на други събития, свързани с киното, те рядко разкриват специфичната си връзка, предаде .

Почти 25 години след излизането на " Титаник " по кината Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са толкоз близки, колкото в никакъв случай до момента. Тайната на тяхното другарство? Отделят време, с цел да се обадят един на различен. " Няма " Чакай, ще ти се обадя на следващия ден " - изяснява актрисата. " Това е незабавно. И това в действителност е нещо ". Тя добави: " Да имаш другарства, които те свързват, и тази обща история, е извънредно. "

" Невероятно е да погледнеш обратно и да си помислиш за това ", спомня си Кейт Уинслет за срещата си с артиста, по време на която двамата " си допаднали незабавно ", упорства тя. " Яростно умна " и " доста, доста любопитна ", тя си спомня срещата си с 22-годишния юноша, който тя разказа като " някаква неразбория от дълги, кльощави, разхвърляни крака ". " Той беше доста свободен в себе си и имаше една искряща сила, която беше в действителност магнетична. Спомням си, че си помислих: " О, това ще бъде занимателно! " - споделя още 48-годишната актриса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР